Hotell Kringelstaden

Om du vill bo centralt i Södertälje, så är Hotell Kringelstaden ett bra alternativ. Från detta hotell är det bara tre minuters promenad till pendeltågen och från Stockholm tar det bara 45 minuter hit! Södertälje i sig är en mycket populär ort för turister att besöka, då staden ligger vackert nära Mälaren. Det är här Tom Tits finns så väl som att du kan besöka Taxinge slott som ligger i närheten. De har norra Europas största kakbord! Hotellet är uppkallat efter vad man ibland kallar Södertälje, alltså Kringelstaden. Södertälje har kallats Kringelstaden, eftersom att sälja kringlor är en flera hundra år gammal tradition i staden. Dock har kringlan numera har fått en alltmer symbolisk roll som namn på varuhus och kaféer och annat.

Information om Hotell Kringelstaden

Hotell Kringelstaden är ett litet, mysigt, familjeägt hotell. Här får du ett boende som är bekvämt samt en service som är personlig. Det finns kring 20-talet rum att boka på detta hotell som du enklast bokar på www.hotellsodertalje.com. Dessa kommer i olika storlekar och prisklasser. Du kan boka allt från ett enkel standardrum på 13 kvadratmeter till ett familjerum på 24 kvadratmeter. Samtliga rum har gratis wi-fi och gratis dagstidningar.

Incheckning sker mellan 14:00-17:00 och utcheckning ska ske klockan 11:00. Receptionen är öppen varje dag mellan 09:00-17:00. Det går bra att komma även efter klockan 17, men du bör då kontakta hotellet.

På detta hotell får du en fantastisk frukostbuffé, det ingår i priset. Det har även andra bekvämligheter så som tvättmöjligheter, bagageförvaring, kaffe i allmänt utrymme och parkering. Parkeringen kostar extra och måste förbokas. Om du bokar familjerummet, så har du möjlighet att laga mat på rummet och förvara mat i hotellets gemensamma kök. Barn under två år bor gratis, men det kostar pengar att hyra en spjälsäng.

Sevärdheter i närheten av hotellet

I närheten av hotellet finns det flera sevärdheter, så väl som att det finns en bit bort om du är villig att ta en promenad, eller en tur med bilen. Tom Tits experiment ligger bara 0,7 kilometer bort och är ett roligt vetenskapsmuseum. Här kan hela familjen ha det roligt. Sydpoolen äventyrsbad är en annan rolig aktivitet ni kan företa er. Detta ligger bara 0,6 kilometer från Hotell Kringelstaden.

Om ni tar pendeltåget, stationen ligger tre minuter bort, så tar det 45 minuter till Stockholm. I vår stora huvudstad hittar ni mängder av sevärdheter och aktiviteter att göra under dagen för att sedan enkelt ta pendeltåget tillbaka till hotellet.