Ett Hem

ett hemEtt Hem är en gammal privatbostad som byggdes 1910 i centrala Stockholm utav romantiska ägare, som uppskattade skönhet i sitt bygge. Vid ombyggnationerna från ett privathus till ett hotell valde ägaren Jeanette Mix att behålla den gamla romantiska stilen och skönheten medan hon tillade funktion och service så som ett hotell kräver.

Hotellet har 12 individuella rum, som är perfekt för par som åker på en romantisk weekend och vill bo i ett kärleksnäste som kombinerar hemkänslan och känslan av den typ av lyx ett hotell erbjuder. På rummen finns möjlighet till internet, ipads och Kiehls produkter. Vill som gäst kan man välja att boka en hel våning, eller hela hotellet.

Andra kvantiteter som finns på plats är kök, gym och bibliotek. Unikt för köket på Ett Hem är att du kan komma och gå precis som du vill, allt för att förstärka känslan av att vara hemma. Visionen är att gästerna ska känna sig som gäster i en annan privatpersons välkomnande kök, där maten består av lokala produkter och av en ständig varierande meny. Även besökare som inte bor på hotellet är välkomna för ett mål mat på köket i Ett Hem.

För de träningsintresserade finns ett utrustat gym öppet för användning alla timmar på dygnen. Vill man kan man dessutom boka in en privattränare. Bredvid gymmet finns en relax-avdelning där man kan gå för att få en avslappnande massage eller bara slappna av i ett varmt bad efter sitt träningspass.

En annan sak hotellet erbjuder är möjligheten till att anordna fester och olika evenemang, samt affärsmöten. Tekniskt utrustning finns tillgänglig för de som behöver, och rummen går att boka kombinerat med evenemanget om så önskas. Även vid dessa tillfällen går det att välja om man vill hyra en hel våning eller hela huset.

Ett Hem erbjuder även presentkort så man kan bjuda sina vänner på en unik födelsedagsupplevelse, eller sin partner på en romantisk upplevelse. Varför inte kombinera hotellövernattningen med en romantisk helikopterflygning i Stockholm eller massage för två personer?